Levert voor jou. op de afgesproken tijd. met de grootste zorg. rust. soepel. inzicht op logistiek gebied. duurzaam.

< terug naar alle vacatures

Chauffeur meubelbezorger (B-RIJBEWIJS)

Standplaats Haarlem/ Amsterdam
Wegens groei van Nederick BV zijn wij op zoek naar een chauffeur/meubelbezorger met minimaal een B-rijbewijs. Nederick is een sterk groeiend bedrijf in de meubeltransport en bezorgt meubels vanuit ons warehouse bij klanten thuis in Nederland, België en Duitsland. Daarbij bieden wij de klant onze full service optie: bij levering bij de klant thuis worden grote meubels direct door jou gemonteerd.

Bij Nederick werk je altijd in teamverband. Wij streven ernaar om twee volwaardige chauffeurs per bus te hebben, zodat je nooit de hele dag hoeft te rijden. Onze voertuigen zijn o.a. uitgerust met geveerde bestuurdersstoel en airco. Wat we van jou verwachten is dat je minimaal rijbewijs B hebt en er netjes en verzorgd uitziet. Jij bent namelijk óók het visitekaartje van onze opdrachtgevers in de meubelbranche.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een prima salaris. Je komt te werken onder de CAO beroepsgoederenvervoer. Het salaris stemmen we samen met jou af en is o.a. afhankelijk van je leeftijd en werkervaring.

Bij ons bestaat een fulltime werkweek uit 40 uur. Omdat we om 07:00 uur beginnen en een werkdag vaak uit 10 uur bestaat heb je dus elke week 1 dag vrij naast het weekend. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons parttime te komen werken, zodat je bijvoorbeeld studie en werk kan combineren.