Levert voor jou. op de afgesproken tijd. met de grootste zorg. rust. soepel. inzicht op logistiek gebied. duurzaam.

Onze missie en visie

Nederick is niet zomaar een meubelbezorger. Nederick wil zekerheden leveren. Van opslag tot bezorging. Dat is waar we voor staan. Dus werken wij met medewerkers waar we op kunnen vertrouwen. Want alleen samen zorg je voor de beste levering van meubels. Als familiebedrijf hebben we ook een ideaalbeeld. Zo duurzaam mogelijk de toekomst inrijden.
Daar zijn we al mee gestart. Elektrisch rijden. Hergebruiken. Afval scheiden. En daar gaan we mee verder. Zo gauw de actieradius van elektrische rijden verbetert zetten wij elektrische voertuigen ook in voor langere afstanden. Dus zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

MEUBELTRANSPORT - HOME DELIVERY - WAREHOUSING

2017
2019
2022
2024
Start
Hier staan ze. Natasja en Erick. Vader en dochter. De trotse eigenaars van Nederick. De start van het bedrijf begon simpelweg met het verhuren van Erick’s bus aan een meubelwinkel. Diezelfde winkel vroeg hem of hij niet zelf wilde bezorgen. Hij zag daar als ondernemer wel een uitdaging in. Zo ontstond Nederick.
Warehouse Haarlem
In 2019 opende wij de deuren van ons eerste warehouse in Haarlem. Daar loopt alles op rolletjes. En daar is Nederick best trots op. Er is een ding waar Nederick nog trotser op is: alle werknemers. Want zonder hen was het nooit gelukt.


Warehouse Amsterdam
Opslag en verwerking van onze meubeltransporten loopt sinds 2022 ook via ons nieuwe Warehouse in Amsterdam. Meer ruimte. Snellere verwerking. Dus betere logistiek. Misschien wel de beste. Maar dat kunnen onze klanten natuurlijk beter beslissen.

Duurzame logistiek
Als familiebedrijf kijken we altijd naar de toekomst. Dan kies je uiteraard voor fossielvrij of elektrisch rijden als de afstanden dat toelaten. Zorg je dat verpakkingsmateriaal altijd mee terug gaat voor hergebruik of afvalscheiding. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Want als we duurzamer kunnen, doen we dat. Want dat is de toekomst.