Levert voor jou. op de afgesproken tijd. met de grootste zorg. rust. soepel. inzicht op logistiek gebied. duurzaam.

ONZE SERVICES

Geen levering is hetzelfde. Dus levert Nederick precies zoals jij dat wilt.

Hieronder hebben we onze meest voorkomende afspraken met onze opdrachtgevers op een rijtje gezet. Voor de levering in Nederland en de grensgebieden van België en Duitsland.

Wil je op een andere manier laten bezorgen? Geen probleem. Nederick heeft voldoende ervaring met grotere projecten. Zoals het laten invliegen van meubels naar Curaçao. Of het leveren van een heel interieur in Italië. We hebben een wereld aan mogelijkheden zullen we maar zeggen. Bel gerust als u een vraag heeft.

Drempellevering

Deze levering is tot de eerste drempel. Onder drempel verstaan wij een eerste obstakel, bijvoorbeeld een trap of een portiek.

Basic levering

Bij deze levering ontvangt de klant zijn bestelling tot aan de voordeur. Dit kan tot maximaal 4 hoog via een trap i.v.m. de ARBO wet.

Full service levering

Bij deze levering ontvangt de klant zijn bestelling in huis inclusief montage.

Specifieke montage

Bij deze levering maken wij afspraken over levering en montage van designmeubelen tot demontabele kasten. Neem gerust contact met ons op.

Verhuisliftservice

Een verhuislift is de oplossing als meubelstukken te groot zijn voor trap of deur. Onze operator/verhuizer zorgt dat alles goed en veilig verloopt.

Retourservice

Een retourzending moet vlot en zonder problemen verlopen. Klanten zijn namelijk sneller geneigd daarna een nieuwe order te plaatsen. Retourverwerking bij Nederick is altijd in goede handen. Zelfs het meenemen van oude meubels.

MEUBELTRANSPORT - HOME DELIVERY - WAREHOUSING